Информация

Разгледани продукти

Масло за бременни - Schwangerschafts Pflegeöl Преглед отблизо

Масло за бременни - Schwangerschafts Pflegeöl

Нов продукт

Олиото е подходящо за употреба в областта на корем, ханш, седалище, крака и гърди. Редовен масаж с натуралното масло срещу стрии предотвратява появата на стрии.

Повече детайли

41,90 лв

Повече информация

Леката текстура на олиото за бременни има аромат на портокалов цвят и роза. Продуктът обгръща кожата с нежна ласка, увеличавайки еластичността и здравината й.  

Олиото е подходящо за употреба в областта на корем, ханш, седалище, крака и гърди. Редовен масаж с натуралното масло срещу стрии предотвратява появата на стрии.

По време на бременността тялото ви се нуждае от допълнителна нежна грижа, така можете да се чувствате добре и да се наслаждавате на това, което природата прави. Масажното масло срещу стрии използва само чисти натурални съставки, за да защити вашата кожа и да я поддържа по време на промените. С масло от сладък бадем, богато на витамин Е масло от пшеничен зародиш и екстракт от органична арника за предотвратяване появата на стрии, както и скъпоценни масла от  роза, нероли, смирна и тамян разгръщащи един деликатен аромат. Това е чиста, натурална формула в хармония с вашето тяло по време на този удивителен период.

Разработена с опитни акушерки и фармацевти, дерматологично тествана и сертифицирана натурална грижа за кожата.

Започнете употребата на олиото още щом разберете, че сте бременна като масажирате нежно в областите, склонни към отпускане и стрии по 2-3 пъти на ден. Маслата от бадем, жожоба и пшеничен зародиш, в комбинация с екстракта от арника, правят кожата стегната, еластична и мека.  Препоръчва се използване на олиото до 3-тия месец след раждане.

Съставки: масла от бадем, жожоба и пшеничен зародиш.

100 мл,