BB БРОНЗ-МУС за тяло Тъмна кожа 150ml Преглед отблизо

BB БРОНЗ-МУС за тяло Тъмна кожа 150ml

Нов продукт

Срахотен BB мус за тяло с бронзиращ ефект, който осигурява равномерен и дълготраен тен през целия ден, като същевременно перфектно покрива несъвършенствата, пъпките и синините по кожата.

Повече детайли

17,60 лв

Повече информация

Ефикасната му формула съдържа термална вода, масло от бурити и комплекс Hydromanil ™. Термалната вода има богато съдържание на минерали, които успокояват и тонизират кожата. Разкошното масло от бурити, наричано още "нектарът на боговете", предпазва кожата от възпаления и забавя стареенето ѝ. А комплексът "Hydromanil ™", спомага за дълготрайното и дълбоко овлажняване за кожата. Леката му флуидна текстура се нанася лесно и бързо. Продуктът идеално маскира несъвършенства (дефекти, зачервявания, разширени капиляри), като ефикасно регулира цвета на кожата, за да ѝ осигури здравословен и красив тен. След употребата му кожата е добре хидратирана, гладка и мека, тенът е равномерен и сияен, а  ароматът ѝ свеж и завладяващ.

 

Внимание:

 

Продуктът е само за външна употреба.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да няма пряк контакт с очите.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.

 

Разклатете добре преди да използвате. Пръснете върху кожата си от разстояние10-15 см и разнесете равномерно. Измива се с вода. Може да се използва и за лице.